Turkije Meryem Ana Apart (ex Ali Baba)

Dalyan Zuid-Egeïsche Kust | Turkije

Ligging: Meryem Ana Aparthotel In Dalyan
Meryem Ana Aparthotel is rustig gelegen en omringd door een prachtige landelijke omgeving. Het gezellige centrum van Dalyan ligt op ongeveer 700 meter. Het zandstrand Turtle beach vind je op circa 12 kilometer afstand van het hotel. Je vindt een bushalte op ongeveer 200 meter van Meryem Ana Aparthotel. In de directe omgeving tref je restaurants, bars en winkels.

Faciliteiten: Meryem Ana Aparthotel
Het kleinschalige Meryem Ana Aparthotel (voorheen Ali Baba Aparthotel) beschikt over 10 kamers en appartementen, gelegen in 1 gebouw met maximaal 3 verdiepingen. Er is een 24-uursreceptie en een lobby met zitjes. Er zijn geen liften aanwezig. Je maakt gratis gebruik van wifi door het hele complex.
Het hotel beschikt over een zwembad en kinderbad. Op het zonneterras staan de ligbedden met matrassen en parasols al voor je klaar. Tegen een borg kun je gebruikmaken van de badhanddoekenservice. In het restaurant kun je genieten van Turkse en Europese gerechten. Verder beschikt Meryem Ana Aparthotel over een bar, wasservice, roomservice en kun je kosteloos een auto parkeren op een openbaar parkeerterrein.

Selecteer uw voorkeuren

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Logies

Touroperator

Touroperator

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later