Turkije Seven Seas Blue

Side - Titreyengöl Turkse Rivièra | Turkije

Ligging: Seven Seas Hotel Blue In Titreyengol
Seven Seas Hotel Blue (voorheen Otium Hotel Seven Seas) ligt in Titreyengol en direct aan het privé strand. Het centrum van Side ligt op ongeveer 7 kilometer. Je vindt op circa 200 meter een bushalte.

Faciliteiten: Seven Seas Hotel Blue
Seven Seas Hotel Blue telt 357 kamers verdeeld over een hoofdgebouw en diverse bijgebouwen. De kamers zijn in de winterperiode 2018-2019 gerenoveerd. Er is een lobby met zitjes, een 24-uursreceptie, een bagageruimte en er zijn liften aanwezig (niet in alle gebouwen).
Op culinair gebied kom je hier niets te kort. Er is een buffetrestaurant, een buffetrestaurant voor kinderen, snack restaurants, een patisserie en 3 à-la-carterestaurants (vooraf reserveren, vis is geopend van 01-06 t/m 30-09). Voor een drankje kun je onder andere terecht bij de Cave bar en de disco.
In de groene tuin liggen 3 zwembaden, waaronder een zwembad met glijbanen (vanaf 12 jaar), en 2 kinderbaden. Op de zonneterrassen en op het strand kun je gratis gebruikmaken van de ligbedden, matrasjes, parasols en de badhanddoekenservice.
Tegen betaling biedt Seven Seas Hotel Blue een wasservice, winkeltjes, babysitservice, kinderwagens, babyfoon, roomservice, een kapsalon en een doktersservice. In de openbare ruimtes kun je gratis gebruikmaken van wifi. De kinderen zullen zich hier ook geen moment vervelen. Er is een miniclub (0-4 jaar), een midiclub (5-12 jaar), een minidisco, een bioscoop, een klimmuur, game house en een speeltuintje.

Selecteer uw voorkeuren

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Ultra All Inclusive

Touroperator

Touroperator

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later