Spanje Kyrat Amàrac (ex Allsun)

Cala Millor Mallorca | Spanje


Klein, maar fijn! Het designgerichte boutique-hotel op een ideale locatie is het perfecte adres voor stellen en singles die waarde hechten aan modern comfort. Het Chill-out-dakterras biedt een prachtig uitzicht op de diepblauwe zee en is de perfecte plek voor een sundowner in de avond.

Ligging
Op de eerste strandrij, alleen gescheiden van het kilometerslange, fijne zandstrand van Cala Millor door de strandpromenade. Het stadscentrum met de populaire voetgangerszone ligt op slechts een paar minuten lopen.

Faciliteiten
Comfortabel en elegant ingericht designhotel met airconditioning. Dakterras met fantastisch uitzicht over strand en zee, met gedeeltelijk overdekt zonneterras, jacuzzi en minizwembad. Ligbedden op dakterras inbegrepen (geen reservering mogelijk, badhanddoeken tegen borg, verschonen tegen betaling). Kleine loungebar met terras. Lichte, smaakvol ingerichte Lobby met receptie en aansluitende bistro. Aan de Paseo Marítimo, de populaire strandpromenade van Cala Millor, bar/cafetaria met buitenterras. Op de eerste verdieping is er een restaurant met een buitenterras en een prachtig zeezicht. Wifi (inbegrepen). Spaanse categorie: 4 sterren, 59 eenheden, 5 verdiepingen, lift.

Faciliteiten

  • < 500 meter van het centrum
  • < 500 meter van het strand
  • In het centrum
  • Restaurant

Selecteer uw voorkeuren

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Logies/ontbijt

Touroperator

Touroperator

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later