Spanje Hacienda De Abajo

Tazacorte La Palma | Spanje


Laat u betoveren! Dit complex is oorspronkelijk gebouwd in de 17e eeuw als een landhuis met suikerrietplantage en dan liefdevol en individueel omgebouwd tot een stijlvol luxehotel.

Ligging
In het hart van een van de belangrijkste landbouwgebieden van de Canarische eilanden, in het midden van het historische centrum van Tazacorte. Naar het donkere lavastrand ca. 2 km.

Faciliteiten
De Hacienda de Abajo is het resultaat van een zorgvuldige restauratie van een oud suikerrietlandgoed uit de 17e eeuw. Het hotel was het eerste op de Canarische Eilanden dat werd geclassificeerd als een hotel in ‘historische stijl' en wordt omgeven door weelderige botanische tuinen en een 'zee van bananen'. De mix van antieke en moderne bouwelementen maakt de charme van het huis. Tophotel alleen voor volwassenen met meer dan 1300 kunstwerken. Subtropische tuin, zwembad, terrassen, ligstoelen, parasols. 24-uurs receptie, wifi. Bar/cafetaria, à-la-carte-restaurant 'El Sitio' met uitzicht op de Atlantische Oceaan. Spaanse categorie: 5 sterren, 32 kamers, 2 verdiepingen.

Selecteer uw voorkeuren

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Logies/ontbijt

Touroperator

Touroperator

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later