Portugal Albatroz Beach & Yacht Club

Santa Cruz Madeira | Portugal


Zee, zover het oog reikt. Of u nu de voorkeur geeft aan het zoetwaterzwembad of het zeewaterzwembad op zeeniveau – u kunt altijd genieten van een fantastisch en weids uitzicht!

Ligging
Op een rotsplateau met een adembenemend panorama-uitzicht over de Atlantische Oceaan en de eilanden van Ilhas Desertas, met directe toegang tot de zee. Het pittoreske centrum van Santa Cruz met uitgaansgelegenheden, restaurants en cafés ligt op ca. 10 minuten lopen. De 27-holes golfbaan "Santo da Serra Golf" ligt op ca. 7 minuten en de eilandhoofdstad Funchal ligt op ca. 17 km.

Faciliteiten
Hoogwaardig hotelcomplex met adembenemend panorama-uitzicht, bestaande uit een hoofdgebouw en een traditioneel herenhuis. Uitgebreide, exotische tuinen (14.000 m²), 1 zoetwaterzwembad, 2 zeewaterzwembaden op zeeniveau met directe toegang tot de zee, zonneterrassen, ligbedden, jacuzzi. Lobby, receptie, wifi, à-la-carterestaurant met terras met zeezicht, bar, bibliotheek, internethoek. Portugese categorie: 5 sterren, 20 kamers, 2 verdiepingen.

Selecteer uw voorkeuren

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Logies/ontbijt

Touroperator

Touroperator

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later