Portugal Saccharum

Calheta Madeira | Portugal


Pure luxe! Laat u verrassen door het tijdloze ontwerp en de stijlvolle inrichting, geïnspireerd door de geschiedenis van het suikerriet in Calheta. Laat u verwennen in de spa van ca. 1.100 m² of geniet van de zon in het prachtige overloopzwembad met een onvergetelijk uitzicht - perfect voor de beste vakantiefoto's!

Ligging
Op het terrein van een voormalige suikerrietmolen. Door een kleine weg gescheiden van het kiezelstrand. Het zandstrand ligt op loopafstand.

Faciliteiten
Het moderne hotel is ontworpen door de beroemde ontwerper Nini Andrade Silva en maakt indruk met zijn speciale architectuur en tijdloos design. De geschiedenis van de productie van suikerriet in het gebied dient als een concept en geeft het hotel een unieke charme: dakterras met overloopzwembad, apart kinderbad, zwembad voor volwassenen, zonneterrassen, ligbedden en parasols bij het zwembad, badhanddoeken, snackbar. Receptie, wifi, 4 bars, buffetrestaurant, à-la-carterestaurant. Portugese categorie: 5 sterren, 243 kamers, 8 verdiepingen, liften.

Selecteer uw voorkeuren

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Logies/ontbijt

Touroperator

Touroperator

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later