Egypte The Breakers Diving & Surfing Lodge

Hurghada - Soma Bay Egyptische Rode Zeekust | Egypte


Stefan en zijn team heten u welkom in hun lifestylehotel! Met een van 's werelds beste kitesurfspots en duikcondities van wereldklasse is dit resort ideaal voor watersportliefhebbers. Ter compensatie een yogapaviljoen en een openluchtbioscoop op het chill-out-dakterras met prachtig uitzicht op zee.

Ligging
Direct aan het zandstrand van het hotel op het schiereiland Soma Bay. Het offshore huisrif met een 420 m lange panoramische steiger biedt de beste duik- en snorkelmogelijkheden. Het '7 Bft KiteHouse' ligt op ca. 3 km afstand (pendeldienst).

Faciliteiten
Populair lifestylehotel voor alle sportliefhebbers. Goed onderhouden buitenruimte, zwembad, zonneterras, parasols, ligstoelen, kussens, badhanddoeken, strandbar in het duikcentrum. Groot sportaanbod in het populaire '7 Bft KiteHouse'. Receptie, wifi in het hele hotel, internethoek, hoofdrestaurant Blue Dolphin met terras, uitzicht op zee, buitenbar, yogapaviljoen op het chill-out-dakterras, loungebar, openluchtbioscoop met uitzicht op zee. Egyptische categorie: 4 sterren, 173 kamers

Faciliteiten

  • < 500 meter van het strand
  • Direct aan het strand

Selecteer uw voorkeuren

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Half-pension

Touroperator

Touroperator

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later