Duitsland Romantische Strasse (JI)

Rondreizen Duitsland | Aanbod Rondreizen Duitsland | Duitsland

Inleiding
Sprookjeskastelen, oude vestingen, frisgroene wijngaarden & sneeuwwitte bergtoppen: ontdek de Romantische Strasse in het zuiden van Duitsland.

Dag 1: Nederland - Würzburg, ca. 520 km
U vertrekt vandaag vanuit Nederland naar Würzburg, het startpunt van de rondreis. Würzburg is een fraaie en levendige universiteitsstad met een gemoedelijke en ongedwongen sfeer. Bewonder de gebouwen die de stad sieren zoals de Dom, de vesting Marienberg, het stadhuis en de Würzburger Residenz. Na het inchecken kunt u alvast de stad een beetje ontdekken en een gezellig terrasje pakken terwijl u plannen maakt voor de komende twee dagen.

Dag 2: Rothenburg ob der Tauber
Nadat u uitgerust bent opgestaan, raden wij u aan om richting Rothenburg ob der Tauber te gaan. Volg de bruine bordjes die de route aanduiden en u komt langs de leukste plaatsjes met vakwerkhuizen, monumenten en historische gebouwen. Rothenburg ob der Tauber is een pareltje langs de Romantische Strasse, omringd door een stadsmuur waarover u een wandeling om de stad kunt maken. De stad heeft in vele historische films geschitterd als decor. Rothenburg heeft een uitermate romantisch karakter door zijn goed bewaard gebleven middeleeuwse binnenstad. Vergeet geen Schneeballen te kopen, een rond gebakje van zanddeeg met een laagje poedersuiker, typisch voor dit stadje.

Selecteer uw voorkeuren

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Logies/ontbijt

Reisduur

Touroperator

Touroperator

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later